CONTACT

admin@englishyouththeatre.be
Umbrella Factory vzw
209 Leopold II-laan, 1080 Brussel

GC Het Huys
Egide Van Ophemstraat 46, 1180 Ukkel

GC Op-Weule
91 Sint-Lambrechtstraat, 1200 St-Lambrechts-Woluwe

Webmaster: Jake Vaughan
Alle foto's goedgekeurd voor gebruik door de ouders van de aanbevolen studenten.
© 2019 Umbrella Factory vzw

Gegevensbeschermingsbeleid (EN)
Registratieformulier (EN)
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

Onze Team

Lynne
Oprichter en Docent

Intermediaires


Lynne is naast Mike Cockburn mede-oprichter van EYT en heeft meer dan 45 jaar ervaring in de wereld van het theater. Ze heeft drie professionele theaters in Groot-Brittannië gerund, opgeleid als professionele actrice op de toneelschool, heeft een bachelor in Toneel van de University of Warwick en een master in Kunst Bestuurskunde van City University London. Ze heeft bijna 25 jaar ervaring in het lesgeven van Engels theater in Brussel. Lynne is een "Associate" van de Academie van Londen.

David
Docent

Junioren & Intermediares

Na op uiteenlopende plaatsen gewerkt te hebben als Jim Henson's Creature Workshop, Shepperton Studios en de BBC, was David helemaal over. Hij maakte kostuums voor de film "Lost In Space" uit 1998 en bouwde poppen voor de West End-productie van Doctor Doolittle in 2002. Hij heeft een bachelor van Cleveland College of Art and Design in 3D-ontwerp, en heeft een onderwijscertificaat van de Academie van Londen.

Steve

Docent
Tieners

Steve geeft al meer dan 15 jaar les, zowel op EYT als op meerdere scholen, waaronder de European School, de Internationale School en de Britse School. Na bijna 10 jaar zijn eigen jeugdtheater te hebben gerund, is Steve teruggekeerd naar EYT om de Tiener-groep op Woluwe te onderwijzen.
Naast zijn lange carrière als docent, heeft Steve voor veel van de theatergroepen in Brussel geregisseerd. Hij heeft tweemaal de 1e prijs gewonnen op FEATS (Europees theaterfestival). Hij studeerde Drama aan de Universiteit van Aberystwyth.

Jake

Administrateur & Docent
Tieners


Jake is in zijn 7e jaar als docent met EYT en zijn 17e jaar als lid. Hij geeft les aan de senioren tijdens de productie- en zomerperiodes, en geeft les in het maken van originele drama en mime tijdens de LAMDA-periode. Hij werkte aan de 2015 speelfilm "Audax" tijdens zijn studie Filmproductie aan UCLan. Hij heeft ook 5 jaar in de Belgische hiphopscene gewerkt als muziekvideoregisseur, met meer dan 100 videoclips die zijn naam dragen. Elk jaar runt en leidt Jake de filmweken naast Lynne en Dave. Hij heeft een certificaat van hoger onderwijs in Filmproductie van UCLan en een onderwijscertificaat van de Academie van Londen.

Colleen
Docent

Intermediares & Senioren


Colleen is een oud-student bij EYT en studeerde Toneelspelen aan het Koninklijk Conservatorium van Schotland in Glasgow, waaronder een semester in het buitenland aan het Conservatorium van Parijs. Alles bij elkaar is ze al meer dan 15 jaar betrokken bij EYT.
In de zomer van 2018 nam ze haar one-woman show "Bottled Up" mee naar het Edinburgh Festival, en heeft ze het daarna op verschillende andere plaatsen gespeeld, waaronder de Camden Fringe en het Eden Project Arts Festival.
Ze heeft een bachelor in Toneelspelen en een onderwijscertificaat van de Academie van Londen.

Jennifer
Docent

Intermediares

 

Jennifer is een artiest en docent uit Zuid-Afrika. Ze studeerde haar bachelor in Fijne Kunst in Central Saint Martins in Londen en studeerde in 2012 af; en haar master in Dramatisch Schrijven bij Drama Center London, met een diploma in 2017. Jennifer werkt sinds 2014 met een internationaal assortiment van gemeenschaps- en jeugdtheatergroepen. Ze is gespecialiseerd in het faciliteren van het bedenken, schrijven, en documenteren van originele werken met een focus op interdisciplinaire uitvoeringspraktijken.